onsdag 5 augusti 2009

Etthundrasextiofem

Han viskar att jag är perfekt och jag tror jag går sönder lite för varje gång orden passerar mina hörselgångar. För även om jag mår bättre nu så är jag ändå oförmögen att tycka om mig själv efter 20 år. Och fastän jag inte vill något annat än att vara nära honom så förstår jag inte hur han kan vilja vara nära mig.

Det är vad som gör det här så svårt. 


8 kommentarer:

  1. tro på det, kära du. jag är likadan som du på det sättet, jag tror inte att någon kan tycka om Mig. precis den Jag är. Men det finns det människor som kan, jag lovar. Alla kan tyckas om av någon. Denne man tycker om dig.

    Tack för dina fina ord.

    SvaraRadera
  2. Vi är alla värda att bli älskade och älskas med. Speciellt av oss själva. Kanske kan han hjälpa dig att hitta kärleken till dig själv.
    Hoppas.

    SvaraRadera
  3. så fint. like usual.

    SvaraRadera
  4. Du behöver nog inte förstå. Acceptera bara och låt dig själv vara lycklig och låt någon anna bli lycklig av dig som förmodligen den här killen blir av dig.

    SvaraRadera
  5. "Du är fan den ideala Julia. Jävligt smart. Jävligt rolig. Jävligt vacker. Du är verkligen den finaste människan jag någonsin har träffat." Och aldrig annars svär han. Jag dog lite smått (men blev aldrig kär).

    SvaraRadera
  6. kära du. det gör mej så innerligt lycklig. att du får sådana ord. att han viskar dom, till dej. jag blir så glad, för din skull.

    och jag vill giva dej all lycka i världen.
    <3

    SvaraRadera
  7. Johanna: Det är så himla svårt, jag tror du förstår. Men jag ska försöka, för det är jag skyldig både honom och mig. Tack för dina fina ord, det betyder så mycket för mig!

    Yrsa: Tack för din uppmuntran, tack för dina ord!

    kim: Åh, tyvärr precis, precis så.

    dimmigadagar: Tack! <3

    JJ: Jag tror att du har alldeles rätt. Jag ska försöka!

    Julia: Åh, jag dör lite smått när jag läser det där. Så fint! Och blir man inte kär så blir man inte det!

    tvillingsjal: Det är så fint att du bryr dig om mig. Det betyder massor. <3

    SvaraRadera